01bfbc012e04ed0bb0b9a2f3e5d2b332b5d4bde28https://www.lekkermakkelijk.nl

Aardappelsla met bleekselderij, citroen en paprika

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Hapje - Zomer - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Kook de aardappelen 20 minuten in de schil gaar. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de rode gepelde ui in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes en de bleekselderij in dunne plakjes. Meng een dressing van 6 eetlepels olijfolie, chilivlokken, peterselie, munt en dille. Breng goed op smaak met zeezout en meng door de aardappeltjes, gesneden paprika en uienringen. Laat 1 uur op smaak komen.

Ingrediƫnten

  • 500 gr krielaardappelen
  • 1 rode ui
  • 1 citroen
  • 1 groene paprika
  • 2 stengels bleekselderij
  • 6 el olijfolie
  • 1 tl chilivlokken
  • 4 el peterselie
  • 1 tl gedroogde munt
  • 1 tl gedroogde dille

Receptnummer: 5608


Reageren


Meer smakelijke recepten

Aardappelsalade met mosterd en spekjes

Kook de nieuwe aardappeltjes gaar in circa 20 minuten. Bak ondertussen de spekjes krokant. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. Meng de mayonaise...

Aardappelsalade met rucola dressing en asperges

Was de aardappelen en kook ze met schil in 25 minuten gaar. Maak de dressing: Doe de rucola, spinazie, bieslook, peterselie, citroenrasp en sap en de ...

Bleekselderij met worstjes

Snijd de bleekselderij en bospeentjes in stukjes van circa 2 centimeter. Kook de groenten ongeveer 10 minuten in weinig water en giet ze af. Verhit de...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18