0ea77e86ec14ae860cf756f980b8fc56bd9d5df8fhttps://www.lekkermakkelijk.nl

Bleekselderij met worstjes

Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Snijd de bleekselderij en bospeentjes in stukjes van circa 2 centimeter. Kook de groenten ongeveer 10 minuten in weinig water en giet ze af. Verhit de olie in een braadpan en braad de worstjes bruin, dit duurt ongeveer 3 minuten. Voeg de krieltjes toe en bak het geheel gedurende ongeveer 15 minuten. Voeg de gekookte groenten toe en roerbak deze 3 minuten mee. Roer de passata erdoor en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en garneer met platte peterselie.

Ingrediënten

  • 400 gr braadworstjes
  • 1 struik bleekselderij
  • 6 bospeentjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 pak krieltjes
  • 2 uien
  • 300 gr passata (basistomatensaus, pakje)
  • 75 gr geraspte kaas
  • platte peterselie (om te garneren)

Receptnummer: 744


Reageren


Meer smakelijke recepten

BBQ spiesjes met worst en groenten

Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...

Frittata met aardappel en chorizo

Bereiding 15 minuten - oventijd 20 minuten Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de aardappelstukjes gedurende 5 minuten, giet af en spoel ze af met ...

Gemengde gegrilde groenten

Snijd de aubergine, courgette, paprika en ui in grove stukken. Pers de knoflook. Meng 6 eetlepels olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met...

Groentenschotel

Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de knolselderij en pompoen in dikke plakken, schil ze en snijd ze in grove stukken. Schil de wortel met een du...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18