
Traybake met rookworst en broccoli
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Snijd de helft van de rookworst in plakjes en de andere helft in Hasselback-stijl: snijd hem voorzichtig in dunne plakjes maar zorg dat die aan de onderkant nog aan elkaar vast blijven. 3. Verdeel de aardappelschijfjes, broccoliroosjes, rode ui en rookworst gelijkmatig over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met kerriepoeder, zout en peper. 4. Bak de traybake 25-30 minuten in de oven, tot de aardappels goudbruin en knapperig zijn en de groenten gaar. 5. Serveer de traybake met een schep piccalilly voor een frisse, pittige smaak.
Ingrediënten
- 1 rookworst
- 750 g aardappelschijfjes (voorgekookt)
- 750 g broccoli, in roosjes
- 2 rode uien, in parten
- 4 el olijfolie
- 1 el kerriepoeder
- 1 schep piccalilly
Receptnummer: 6233
Reageren
Meer smakelijke recepten
1. Verhit de olijfolie in een braadpan. Bak het vlees rondom bruin. 2. Voeg de gesnipperde uien toe en bak ze glazig. Strooi de kruidenmix erover...
1. Als je verse bieten gebruikt, kook ze dan gaar in water. Pel en snijd de gekookte bieten vervolgens in kleine blokjes. 2. Verhit de olijfolie in e...
1. Verhit de olie in een grote braadpan. 2. Bak de ui en knoflook een paar minuten tot ze zacht zijn. 3. Doe de pastinaak, knolselderij en peen erbi...