0f1f05ed39bfa2dafb6753d67865268a8f6e2750ahttps://www.lekkermakkelijk.nl

Mexicaans pannetje

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Bijgerecht - Zomer - 3 personen - 15 minuten

Bereiding

1. Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg de paprikablokjes toe en bak 2 minuten mee. 2. Doe de mais, kidneybonen, cherrytomaten, tomatensaus en tacokruiden erbij. Laat het geheel 8 minuten zachtjes pruttelen, tot het goed warm is en de smaken zijn ingetrokken. Breng op smaak met peper en zout. 3. Serveer het pannetje met tortillachips, plakjes avocado en zure room.

Ingrediƫnten

  • 1 scheutje olie (om in te bakken)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 150 g mais uit blik, uitgelekt
  • 150 g kidneybonen uit blik, uitgelekt
  • 250 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 250 ml tomatensaus
  • 2 el tacokruiden
  • 1 zak tortillachips
  • 1 avocado, in plakjes
  • 125 g zure room

Receptnummer: 6339


Reageren


Meer smakelijke recepten

Kip shaslicks met aardappelsalade

1. Meng de kipblokjes met sojasaus, olijfolie, honing, paprikapoeder, knoflook, cayennepeper, peper en zout. Laat minstens 30 minuten marineren. 2. Ko...

Roerbakgroente met chorizo en feta

1. Bak de chorizoplakjes in een grote pan of wok zonder olie tot ze licht krokant zijn. Haal uit de pan en zet apart. 2. Voeg de krieltjes toe aan het...

Romige orzo met courgette en zalmfilet

1. Verhit wat olie in een pan en bak de courgetteplakjes op middelhoog vuur tot ze goudbruin en licht gekaramelliseerd zijn (5-7 minuten). Haal uit de...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18