
Brownie uit de airfryer
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Nagerecht - Herfst - 8 personen - 10 minuten
Bereiding
1. Verwarm de airfryer voor op 160°C. 2. Smelt de helft van de chocolade au bain-marie of in de magnetron (30 seconden per keer, roeren tussendoor) en laat iets afkoelen. 3. Meng in een mengkom de gesmolten boter met de bruine suiker. 4. Voeg de eieren en het vanille-extract toe aan het suiker-botermengsel. Klop met een garde tot het mengsel iets luchtiger is (ca. 1 minuut). 5. Roer de gesmolten chocolade erdoor. Voeg vervolgens bloem, cacaopoeder en zout toe. Spatel door tot een glad beslag. 6. Voeg op het einde de rest van de gehakte chocolade toe en roer kort door. 7. Bekleed een kleine ovenschaal of hittebestendig bakblik (ca. 15x15 cm of passend in jouw airfryer) met bakpapier. Giet het beslag erin en strijk glad. 8. Bak de brownie 25-30 minuten in de airfryer, afhankelijk van je airfryer en de gewenste textuur. 9. Laat de brownie minstens 10 minuten afkoelen voor je hem aansnijdt.
Ingrediënten
- 200 g pure chocolade, gehakt
- 1250 g boter, gesmolten
- 140 g bruine suiker
- 4 eieren
- 2 tl vanille-extract
- 200 g bloem
- 40 g cacaopoeder
- ½ tl zout
Receptnummer: 6406
Reageren
Meer smakelijke recepten
1. Verwarm de airfryer voor op 180°C. 2. Bekleed een springvorm of hittebestending bakblik met bakpapier en bladerdeeg. Rek of rol het deeg eerst ui...
1. Verwarm de airfryer voor op 180°C. 2. Rol het pizzadeeg uit en snijd het op maat, zodat het in het mandje van je airfryer past. Laat het bakpapie...
1. Verwarm de airfryer voor op 180°C. 2. Meng in een grote kom de pompoen, aardappel, rode ui en kikkererwten met olijfolie, komijn, tijm, paprikapo...