De lekkerste recepten voor de winter!
Met de filter functie hieronder kunt u allerlei recepten vinden. Probeer maar eens!
1. Verhit de olie in een grote pan of wok op middelhoge stand. Voeg het kippengehakt toe en bak het rul tot het gaar is. 2. Voeg de knoflook, gember...
Kook de pasta gaar volgens de verpakking. Kook de doperwtjes gaar en spoel ze koud af. Snijd de nectarines en aardbeitjes in partjes. Snijd de punt pa...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de uien in dunne ringen. Fruit de uien 15 verder tot ze heel zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Rol h...
Schil de asperges met een dunschiller en kook ze gezouten water in 8 minuten gaar. Schep ze uit de pan en wikkel ze in een theedoek om ze warm te houd...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet een bakblik in met een opstaand randje van 20 bij 20 en bekleed met bakpapier. Vet het bakpapier ook royaal in met...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Borstel de aardappels goed schoon onder stromend water. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Snijd de aardappels doo...
Bestrooi het varkenshaasje met zout en peper en bak het rondom bruin in 2 eetlepels boter. Bak het in 8 minuten gaar. Neem uit de pan en dek af met fo...
Geroosterde uien: Halveer gewassen rode uien in de lengte en leg ze in een ovenschaal. Besprenkel met 2 el olijfolie en bestrooi met zout en peper. R...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Prik met een vork gaatjes in de aubergine. Leg ze in een ovenschaal en rooster ze 30 minuten gaar. Haal uit de oven en...
Maak het deeg volgens de instructie op de verpakking en laat het rijzen. Maak ondertussen de custardvulling. Maak de custardpoeder aan met 2 eetl...
Snijd van de tomaten anderhalve centimeter van de bovenkant. Hol ze uit met een lepel. Leg ze omgekeerd op een bord om uit te laten lekken. Klop...
Snijd de mueslibollen open. Bestrijk ze dik met zachte geitenkaas. Strooi er gehakte walnoot over. Druk er blauwe bessen in en top af met kleine ...
Snijd van de asperges 4 cm van de onderkant. Kook ze in 4 minuten beetgaar. Spoel ze koud af en snijd ze in de lengte door. Beleg 4 sneetjes broo...
Bestrijk 4 sneetjes brood dun met mayonaise. Beleg 2 sneetjes royaal met de plakjes vlees. Verdeel de kaas, pijnboompitjes en de dressing erover. ...
Meng de mayonaise met de citroenrasp. Bestrijk 4 sneetjes brood met de citroenmayonaise. Beleg 2 sneetjes met plakjes gerookte zalm en slablaadjes...
Schaaf de gewassen komkommer in dunne plakjes. Bestrijk 4 sneetjes brood met roomkaas. Beleg 2 sneetjes brood met plakjes komkommer en dek af me...
Maak eerst het beslag voor de groene flensjes. Pureer de spinazieblaadjes, sjalot en melk glad in een blender. Strooi de bloem erbij en daarna d...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Schil de witte asperges met een dunschiller. Snijd van alle asperges 2 cm van de onderkant af. Kook de witte asperges ...
Laat de kipfilets op kamertemperatuur komen. Snijd de gepelde uien in halve ringen. Smelt de boter in een braadpan. Voeg de kip en uien toe. Bak de ki...
Bak de frieten goudgeel volgens de instructie op de verpakking. Snijd de courgette doormidden en snijd ze in de lengte in plakken. Kwast ze in met oli...
Bak de zoete aardappelfriet goudgeel volgens de instructie op de verpakking. Snipper de uien en snijd de puntpaprika in ringen. Verhit de boter in de ...
Laat de riblappen op kamertemperatuur komen. Bestrijk ze aan beide zijden met grove mosterd. Pel de uien en snijd ze in halve ringen. Smelt de boter i...
Bereid de frieten volgens de instructie op verpakking. Laat de biefstukjes op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met versgemalen zeezout en peper. ...
1. Snijd de kool doormidden, verwijder de harde kern eruit. Snijd in dunne reepjes. Was de kool onder stromend water in een vergiet en laat uitlekke...
1. Snijd de courgette, aubergine, en de paprika’s in blokjes. 2. Roerbak de groentes 5 minuten in 3 eetlepels olijfolie. Voeg de knoflook, tomaatpu...
1. Snijd met een scherp mes de schil van de knolselderij en snijd in plakken en daarna in blokjes. 2. Snipper de ui. Schil de wortels met een dunschi...
1. Bak de falafel balletjes rondom bruin in 2 eetlepels olijfolie. Schep ze uit de pan en laat afkoelen. 2. Snijd de rode gepelde uien doormidden. Sn...
1. Verwarm de oven op 180ºC. 2. Roerbak de groenten in 2 eetlepels olijfolie. Voeg de sojasaus, sambal en gember toe. Laat 3 minuten zachtjes bakken...
1. Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Voeg de fijngehakte bosuitjes toe en maal er zeezout en peper over naar smaak. Bak hiervan 4 grote omelet...
1. Snijd alle groentes in stukken en doe ze in een grote schaal. Schenk er 2 eetlepels olijfolie over en 1 eetlepel komijnzaadjes. 2. Grill de groe...
1. Meng de tacokruiden, 4 eetlepels olie, knoflook en het sap van een limoen samen. 2. Snijd de varkenshaas in dikke plakken. Snijd de maïskolven en...
1. Bestrijk de kipfilet met 2 el limoensap en bestrooi ze met zout en peper. Grill of bak ze gaar en pluk het vlees met 2 vorken in stukjes. 2. Snijd...
1. Meng het gehakt met de rode currypasta, koriander, vissaus en de bosuitjes. Vorm er 4 grote burgers van en laat ze 15 minuten rusten. 2. Schaaf de...
1. Kook de sushirijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat afkoelen. Meng op smaak met de suiker, zout en rijstazijn. Schaaf de komkommer bove...
Maak de venkel schoon en bewaar het venkelgroen voor de garnering. Snijd hem fijn. Roerbak de venkel in 2 eetlepels olijfolie in 4 minuten knapperig e...
Laat de havermout een half uurtje weken in 400 ml warm water. Verwarm je oven voor op 180ºC. Snijd de dadels in kleine stukjes en breek de hazelnoot ...
Verwarm de oven op 180ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg de plakken ham erop. Bestrijk beiden zijden in met olijfolie. Bak de ham in 8 minute...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd het kapje van de afbakbollen en hol ze uit. Laat 2 cm broodkruim zitten. Bestrijk de binnenkant met olijfolie. S...
Verwarm de oven op 180ºC. Leg de trostomaatjes in een passend ovenschaaltje en besprenkel met olijfolie. Bak ze 10 minuten in de oven. Meng de pesto ...
1. Boterham met pindakaas bestrijken met een likje sambal badjak. Aftoppen met een in plakjes gesneden snack komkommer en tuinkers. 2. Boterham met...
1. Maak eerst de muntsaus. Pureer alle ingrediënten tot een saus. Smaak af met zout en peper. Verwarm de oven op 220ºC. Bestrooi de varkenshaasjes m...
1. Kook de eitjes 4 minuten half hard. Snijd het oude broodje of boterhammen in blokjes. Verwarm 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels boter in een koe...
Verwarm de poffertjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg het klontje boter tussen de poffertjes zodat het lekker smelt. Breek de mini-stroo...
Stap 1 Schil de aardappelen en snijd ze door de helft. Kook ze in 20 minuten gaar. Laat ze uitlekken en afkoelen in een vergiet en snijd in stuken. Sn...
Stap 1 Halveer het pompoentje en schep de pitten eruit. Snijd in grote stukken en snijd de schil eraf. Snijd het pompoenvlees in blokjes. Smelt de bot...
Stap 1 Maak het beslag volgens het recept. Verwarm de rookworst volgens de instructie op de verpakking. Snijd ze daarna in dunne plakjes. Schil de kno...
Stap 1 Maak eerst de jam, was de pruimen, halveer ze en haal de pitten eruit. Doe ze in een pan en voeg de geleisuiker, sinaasappelsap, kaneelstokjes ...
Stap 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens basisrecept. Pluk de blaadjes van 6 takjes tijm en roer ze door het beslag. Snijd de brie in plakjes. Haa...
Zeef de bloem boven een hoge kom. Voeg het zout en de vanillesuiker toe. Maak een kuiltje in het midden van de bloem. Schenk hier de melk en roer krac...
Verwarm de oven voor op 210°C. Klop de mosterd door de melk. Haal de stukken vis eerst door de blom, dan door de melk met mosterd en ten slotte door...
Meng het gehakt met de ui, beschuit en ei door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Maak hier 4 hamburgers van en bak deze in de olijfolie in o...
Kook de krieltjes gaar, giet af en laat uitlekken. Snijd ze in plakjes en doe ze in een grote glazen schaal. Snijd de rode uien in dunne ringen en ver...
Meng de crème fraîche, dille, citroen, jeneverbessen en de rode ui in een diepe schaal. Maal er flink wat peper over. Snijd de haringen los en leg z...
Kook de sushirijst volgens de instrucite op de verpakking gaar. Was de bleekselderij en schaaf met een dunschiller dunne lange linten van de stengels....
Snijd de aubergine in dunne plakken en de gele paprika in stukken. Kwast ze aan beiden zijden in met olijfolie. Gril ze in een hete grilpan aan beiden...
Klop de eieren met de eidooiers los. Doe het zelfrijzend bakmeel in een kom en klop beetje bij beetje de melk erdoor. Klop dan in gedeeltes het eimeng...
Maak eerst de sambal, halveer de kerstomaatjes. Snijd de sjalotjes fijn en snijd de pepers in ringetjes. Fruit deze aan in de olijfolie. Voeg de trass...
Snijd de uien en puntpaprika’s in dunne ringen. Fruit deze aan in de boter op halfhoog vuur. Laat ze daarna 15 minuten op laag vuur zacht en romig s...
Was de aardappeltjes en kook ze met schil in 20 minuten gaar. Verwarm de oven voor op 180ºC. Rasp de schil van de citroen af en snijd ze rest in part...
Maak eerst het korstdeeg. Zeef de bloem boven een kom en snijd de boter in kleine blokjes. Meng dit met de vingertoppen tot deegkruimels. Maak een kui...
Kook de doperwtjes gaar en laat ze uitlekken in een vergiet. Snijd de prei in ringen en was ze goed. Bak de fijngehakte sjalotjes in de 2 eetlepels bo...
Verwarm de oven op 180ºC. Was de komkommers en snijd ze in de lengte doormidden. Haal met een theelepel de zaadjes eruit. Laat ze ondersteboven uitle...
Was de aardappelen en kook ze met schil in 25 minuten gaar. Maak de dressing: Doe de rucola, spinazie, bieslook, peterselie, citroenrasp en sap en de ...
Verwarm de oven voor op 190 ºC. Snijd de uien in (halve) ringen en bak dit 5 minuten met olijfolie in de pan tot de ringen zacht zijn. Voeg vervolge...
Kook de noodles en giet ze af. Gebruik twee van de bijhorende zakjes met kruiden, anders wordt het te zout. Klop de eieren los en meng de noodles er z...
Snijd de zalm in blokjes. Snijd de lente-ui in ringetjes. Pureer de zalm en lente-uitjes met een staafmixer tot grof visgehakt. Breng op smaak met zou...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de knolselderij in 4 dikke plakken. Snijd rondom de schil eraf met een scherp mesje. Snijd ze bij zodat ze even ...
Bestrijk de 4 sneden brood aan beiden kanten met de zachte boter. Was en snijd de peertjes in dikke plakken. Bak ze in 2 eetlepels boter goudbruin. Sc...
1. Snijd de kap van het brood circa 3 cm van de boven en hol het brood uit. Laat 2 cm brood bij de korst zitten voor de stevigheid. 2. Snijd de courg...
1. Kook de rijst volgens de verpakking klaar en laat afkoelen. Breng de kippenbouillon met de laurierblaadjes en citroen aan de kook en pocheer hierin...
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de paprika’s in de lengte doormidden. Leg ze in een grote ovenschaal. Snijd de trostomaten elk in parten. H...
1. Snijd de meloen in 6 dikke plakken en verwijder naar wens de schil. 2. Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan knapperig. Bak de trosto...
Een gezonde en lekkere mediterrane schotel met verse groentes, stukjes witvis en ei, vers gebakken stokbrood en olijfolie en aioli om te dippen. De ka...
1. Schil de bospeentjes met een dunschiller en schaaf daarna in de lengte lintjes van de bospeentjes. Snijd de lintjes in de lengte door. Doe ze over ...
1. Meng het kipgehakt met de kipkruiden, paneermeel, knoflook en de lente-uitjes. Vorm er vier platte schijven van en leg ze op een vel bakpapier. Leg...
1. Schil de bospeentjes met een dunschiller en snijd ze in de lengte door. Verwijder de taaie draden van de bleekselderij en snijd ze ook in de lengte...
Rooster de hazelnootjes goudbruin en hak ze fijn. Snipper de ui en bak met 1 eetlepel olijfolie 3 minuten op laag vuur. Snijd de bieten in stukken doe...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de wortels met een dunschiller en snijd in grove stukken. Pel de ui en snijd...
Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan goudbruin. Was de broccoli en snijd in stukken. Kook de broccoli beetgaar in circa 4 minuten. Laat ...
Wel de rookworst 20 minuten voor. Verwarm de oven voor op 200ºC. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier. Leg hier een beetje overlappend de blade...
Was de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Snijd in partjes. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokje...
Bak de bagels indien nodig af zoals aangegeven op de verpakking. Halveer de bagels en besmeer deze met een dikke laag Philadelphia Drapeer de gerookt...
Kook de eieren in 10 minuten hard, koel ze onder koud stromend water en pel ze. Leg de helft van de eieren in het bietensap en de ander helft in kurku...
Verwarm de oven op 200ºC. Klop de eieren los met de slagroom, tuinkruiden en geraspte kaas. Maal er naar smaak wat zout en peper over. Bekleed een ba...
Schaaf de courgette met een kaasschaaf in mooie linten. Bestrooi ze met zout en laat ze 10 minuten rusten. Laat ondertussen de tonijn uitlek-ken in e...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd het stokbrood in plakjes. Smelt de boter, bestrijk de sneetjes stok-brood aan beide zijden met de gesmolten bote...
Maak eerst de salsa verde. Doe hiervoor alle ingrediënten in een hoge mengbeker. Zet de staafmixer erin en pureer tot een mooie salsa. Laat afgedekt ...
Kook de kipfilets 8 minuten voor. Laat ze 5 minuten afkoelen en snijd ze in plakken. Bestrooi ze met cayennepeper en zeezout. Schenk er 2 eetlepels ol...
Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de courgettes. Leg ze over elkaar in een grote schaal. Schenk hierover het citroensap en de olijfolie. Maal...
Maak de avocadospread. Schil de avocado, snijd in stukken en doe in een hoge mengbeker. Knijp de limoen hierover uit. Voeg 1 teentje knoflook, 1 takje...
Kook de rijst gaar volgens de verpakking, schaaf de komkommer in linten en leg ze in een vergiet. Maal er royaal zeezout over en pers er een ½ citroe...
Snijd de gele paprika in reepjes en bak ze 5 minuten in de olijfolie. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Schep uit de pan en laat afkoelen. Sni...
Was de witlof. Snijd 3 cm af van de onderkant van de witlofstruikjes. Haal de blaadjes los. Maak de kruidenolie. Doe de koolzaadolie, fijngehakte krui...
Verwarm de oven op 180ºC. Meng de olie met kerriepoeder en het komijnzaad. Maal er royaal zeezout en chilipeper over. Neem de bloemkool en snijd de s...
Maak eerst de chutney. Bak hiervoor de uien in de olie zachtjes bruin. Voeg de druiven toe en de kaneelpoeder, komijnzaadjes, kruidnagels, sambal, de ...
Bestrooi de varkenshaas met zout, peper, kerriepoeder en komijnpoeder. Verhit de boter met de rozemarijn in een koekenpan en bak de varkenshaas aan al...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en bak de Iglo Fish Burgers in de oven zoals staat aangegeven op de verpakking. ...
Snijd de ambachtelijke broodjes open. Bestrijk ze met de roomboter. Snijd de brie en aardbeien in plakjes. Beleg de broodjes met veldsla plakjes brie ...
Kook de nieuwe aardappeltjes gaar in circa 20 minuten. Bak ondertussen de spekjes krokant. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. Meng de mayonaise...
Snijd de kip in grote stukken. Rasp de courgette in een vergiet. Betrooi met zeezout en knijp het overtollige vocht eruit. Doe de kip samen met de len...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de paprika’s in de lengte. Bekleed een bakplaat met bakpapier en zet de paprika’s er op. Besprenkel ze met...
Bereid de pulled chicken volgens de verpakking in de oven. Kook de eitjes half zacht in 4 min, laat ze schrikken, pel en halveer ze. Maak onder tussen...
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier. Bekleed de vorm met de net ontdooide plakjes bladerdeeg en druk de ...
Snijd het vlees in grove stukken en snijd de uien in dunnen ringen. Verhit de boter in een braadpan en schroei het vlees rondom aan, samen met de uien...
Doe alle olie in een koekenpan en bak de champignons op half hoog vuur tot ze vocht beginnen los te laten. Draai het vuur hoog en wacht al omscheppend...
Leg het taartdeeg op een licht bebloemde plank en laat ontdooien, bekleed daarna de taartvorm met het deeg tot aan de rand. Blancheer wat blaadjes gro...
Snijd de pruimen of vijgen in reepjes. Beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met ½ plak geitenkaas, de ham, de pruimen en weer met ½...
Was de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Snijd in partjes. Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekblokj...
Snijd de ui in halve ringen en bak ze goudbruin in de koekenpan in een beetje olie of boter. Voeg daarna een schepje suiker toe zodat ze lekker karame...
Maak eerst vinaigrette van citroensap en olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Grill de asperges onder de ovengrill of in een grillpan in 10 ...
Haring in schaal leggen met uien en laurierblaadje ertussen. Crème fraîche loskloppen en mengen met slagroom, zout, peper, mosterd, mierikswortel en...
Verwarm de gril of oven voor op 220 °C. Zet alle ingrediënten klaar om de sandwiches te beleggen. Snijd de tomaten eerst doormidden en dan in dunne ...
Verhit de grillpan. Maak de paddenstoelen en champignons schoon met keukenpapier. Snijd de paddenstoelenmelange in stukken en de kastanjechampignons i...
Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de courgettes over de lengte doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. Besprenkel met olijfolie, bedek ze met ...
Marineer de kip met olijfolie, zout, peper, knoflook en Italiaanse kruiden. Verwarm de oven voor op 180 C. Zet de kip een halfuur in de oven en laat d...
Maak de hotdogs klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Bak de plakjes bacon in een droge koekenpan tot ze krokant zijn. Meng de mayonaise ...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal in met een eetlepel van de olijfolie. Bestrooi de zalmstukken met peper en zout en leg deze in een...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het bladerdeeg op het aanrecht om te ontdooien. Verwijder de houtachtige onderkant van de groene asperges en snij...
Leg de asperges voor gebruik een kwartiertje in koud water. Kook intussen vier eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water, pe...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de quichevorm in. Bekleed de vorm met het bladerdeeg (als je plakjes bladerdeeg gebruikt: stapel ze op en rol ze ...
Voorbereiden 20 minuten - oventijd 90 minuten Snijd het gedroogde fruit in stukjes. Hak de sukade fijn. Klop het ei los. Scheur het brood in stukken ...
Snijd de boter in stukjes. Doe deze met de bloem, suiker, zout en gist in een kom. Meng het water erdoor en kneed het geheel tot een bal. Neem ruimte ...
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Versnipper één ui, snijd de ander in ringen. Meng het vlees met de versnipperde ui en strooi er f...
Besmeer het brood met boter. Beleg het brood met plakjes jonge kaas. Leg daarop de plakken ham. Snijd de tomaten in plakjes en laat ze even uitlekken....
Besmeer het brood met boter. Beleg het brood met plakjes jonge kaas. Leg daaropde plakken ham. Verdeel hierover de uitgelekte asperges, de plakjes gek...
Was de courgette en dep deze droog met een stukje keukenpapier. Haal de beide uiteinden eraf en snijd met een scherpe kaasschaaf lange dunne plakken. ...
Spliterwten wassen. Erwtensoeppakket en spliterwten met zout en peper aan de kook brengen in een grote pan met 1 1/2 liter water. Ca. 40 min. laten ko...
Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in d...
Mix de ricotta met de citroen en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de paprika in stukjes, halveer de tomaatjes. Snijd dunne schij...
Halveer de peren in de lengte, verwijder de klokhuizen en snijd in blokjes. Halveer de champignons en snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in e...
Een boterham met tomaat. Vele kinderen hebben graag maïsbrood omdat het een ietwat zoetere smaak heeft. Als beleg dienen producten die rijk zijn aan...
Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat de eieren afkoelen, pel ze en hak ze grof. Meng met de mayonaise, paprikapoeder en flink was versgemalen peper...
Meng de tonijn met de mayonaise, ansjovis en citroen in een keukenmachine of blender. Schep in een bakje en voeg de kappertjes toe. Beleg het broodje ...
Doe de augurken, kappertjes en peterselie met wat olijfolie in de keukenmachine en druk een paar keer op de pulseerknop(of snijd deze ingrediënten me...
Knolselderij en aardappelen schoonmaken en in stukjes snijden. Prei en ui in ringen en winterwortel in schijfjes snijden. Vul een grote pan met 1,5 li...
Was en snijd de ijsbergsla. Snijd de tomaten in dunne plakken en de augurk in lange plakjes. Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met mayonaise of ...
Voor de marinade in een ruime kom de olie met azijn, knoflook en 1/2 theelepel zout door elkaar kloppen. Champignons, paprika, courgette, aubergine en...
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing in de magnetron bereiden of in koekenpan bakken en iets af laten koelen. Sperziebonen schoon maken, halveren en i...
Snijd de tonijn fijn. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Doe het citroenrasp, de tonijn, kappertjes, mayonaise en mosterd in een...
Snijd een paar ringen van de rode ui, leg deze apart en snipper de rest van de ui fijn. Doe de ui in een kom, voeg de eidooier van het ei toe, v...
Snijd de groenten in plakjes en blokjes. Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de krieltjes 8 minuten. Schep de ui, de groenten en als laatste de t...
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de sperziebonen aan kop en staart schoon en kook ze in 6-8 minuten beetgaar. Ko...